korthårsfrisurer guide for 2013
Hår trend 2013 - Korthårsfrisurer

Det kommende forår og sommer er det tid til at tage imod en udfordring og turde satse lidt mere. Igennem den seneste årrække har hårmoden ikke forandret sig væsentligt, og jeg er ikke den eneste, som er træt af forudsigeligheder, der vender tilbage sæson efter sæson.

Er du ligesom jeg virkelig træt af gammel Beckham-pandehår og Hollywood-schwung? Så læs med her, og klik dig igennem galleriet i bunden af artiklen hvor du finder et bredt udvalg af nogle af de mest populære korthårsfrisurer du vil kunne se i hårmoden 2013.


Læs også : Hårmode til kvinder 2013


Kort hår med gradueret nakke

Vi er midt i en periode med lavkonjunktur, og det er ikke den første, jeg har oplevet. Min erfaring er, at antallet af kunder ikke nødvendigvis bliver færre, men kunderne reagerer ved at fravælge store behandlinger og ved at købe færre produkter end før. Faktisk plejer antallet af kunder at blive forøget på tidspunkter som disse.

Folk går ikke ud og investerer i ny bil eller hus, de investerer i ting, som de økonomisk kan overskue – de køber ganske simpelt ind for de penge, som de har i pungen. Det har også indflydelse på frisørbesøgene. Klipningen skal være langtidsholdbar ligesom forholdet til deres frisør. 
 


Dette forår handler det hele om silhuetter, en form der fungerer for alle længder, ligegyldigt om håret er kort, mellemlangt eller langt. Den korthårede kvinde kan beholde sin frisure, når håret vokser ud, og på den måde beholde den samme silhuet også i længere hår. Den store trend dette forår og sommer er for kvinder, som tør være lidt vovede.

> Hår galleri : Stor guide til rødt hår

 

hårpleje i qshoppenModerne frisure til kort hår : Helt kort hår med pandehår og gradueret nakke

Det hotteste er det rigtig korte hår: en kort frisure, der er glat, tæt og sexet. Pandehåret skal være kort og hvad angår nakken er det tid til et comeback for 1920ernes graduerede nakke – en nakke som er klippet meget kort og som bliver kortere og kortere nedadtil. Kvinder, som er mindre vovede, kan begynde med den samme silhuet i deres lange hår. Kort sagt: dette forår tilbyder silhuetter endeløse variationsmuligheder.
 
 
Tak til Chefstylist, Tomas Edlund fra Wella for de skønne hårnyheder - se med herunder hvor vi viser alle de fede kort hår frisurer.


Se galleriet : Kendte kvinder med kort hårLæs også:
Tør du gå fra langt hår til korthår?
Find din frisure her
Find en frisure der passer til din kropsform
Q's kort hår galleri på Pinterest

 


shop banner
jorgobe
Aller Media A/S © 2015 - www.aller.dk