Nyt Q på gaden!

Oktober-nummeret af Q er på gaden! Vi giver dig her et lille smugkig på nogle af de mange skønne artikler, vi har fyldt magasinet med.

Mandag, 5. oktober 2015 - 9:00 - af Marie Krakau

Så er det nye Q på gaden , og vi giver dig her et eksklusivt smugkig på en håndfuld af de spændende artikler, magasinet denne måned er fyldt med:

 

Modeserien i oktober fokuserer på, hvordan du fremhæver din smukke figur. Vi giver gode råd og fif til, hvordan du fremhæver barmen, bagdelen og taljen. 

 

Nysgerrig på hvilke farver der matcher din øjenfarve bedst? Så kig med i Q og læs vores guide, der viser dig, hvordan du vælger den helt rigtige farve øjenskygge.

 

Vi er helt vilde med Lise Baastrup! Læs det store interview med hende, hvor hun bl.a. fortæller om sine tanker om kropsidealer, karrieren, mødet med sin store kærlighed og sit eget spejlbillede. 

 

Har du svært ved at fortælle andre, at du er ked af det? Du kan i det nye nummer af Q lære, hvordan du dropper facaden, når livet gør ondt - det vil faktisk gøre båndet til dine nærmeste endnu stærkere. 

 

Efteråret er over os, og derfor skal mange af os ud for at finde gode efterårsstøvler. Uanset hvor lange dine ben er, eller hvor brede dine lægge er, så er der helt sikkert et par til dig i blandt. 

 

Du kan få en smagsprøve på oktobernummeret af Q her.

 

Her er web-artiklerne der er nævnt i Q:

Nem sundhed: 4 gode ting du skal huske

Sex på første date eller ej?

Hvad er bedst: Bad om aftenen eller om morgenen?

Guide: Find de perfekte jeans til din kropsform

Er du mere sensitiv end andre?

Blog: Sig undskyld til din eks! 

 

FÅ DE NÆSTE SEKS NUMRE AF Q FOR KUN 170 KR.:

Læs alt om