Nyt Q på gaden - nu til dig med kurver!

Stor lingeri-guide, fotoserie af naturlige kvinder og en masse mode, skønhed og råd til parforholdet. Vi har sammensat det bedste til dig og du får det til særpris. Kun 30 kroner!

Mandag, 2. november 2015 - 11:40 - af Nadia Laas Hansen

Så er det nye Q på gaden , og vi giver dig her et eksklusivt smugkig på en håndfuld af de spændende artikler, magasinet denne måned er fyldt med:

MODESERIEN denne gang er med smukt, feminint og lækkert lingeri. Q guider dig til de smukkeste styles og sørger for, at du ved, hvad du skal gå efter, hvad enten du vil have en foxy bagdel, en sexet barm eller en flot mave.

 

VI HYLDER venindeforholdet med fire sider dedikeret til jer læsere og jeres veninder. Få de sjove, dejlige og hjertevarme historier. Måske er du selv med?

 

FÅ INSPIRATION til dit klædeskab af lækre Marie, som uddeler tips og tricks ud fra sin egen sexede stil.

 

>> Smugkig i magasinet her:

 

SPIS EFTER DIN FORM med Q's guide til dig med pære-, æble- eller bananform. For ja, du kan faktisk spise efter din figur, så du tager mindre på de steder, hvor du har svært ved at komme af med kiloene igen.

 

KÆMPER DU for din magt eller lever du efter devisen: Han får ret og jeg får fred? I Q kan du læse, hvordan du står fast på din meninger til gavn for dit forhold (og lidt dig selv også..)

 

KØB Q TIL DIN TABLET HER!

 

Eller bliv abonnent - kun 99,- for tre numre af Q

Læs alt om