Velkommen til vores nye site!

All Over

Ser alting anderledes ud, end det plejer? Det er der en grund til. Oestrogen.dk og Q.dk er nemlig gået sammen om at skabe et helt nyt site til dig – med alt det bedste fra begge vores verdener. Velkommen indenfor!

Søndag, 29. marts 2015 - 14:04 - af Malene Weischer

Savner du et online univers, som du kan genkende dig selv i og som du selv kan være med til at skabe og blive en vigtig del af, så er du kommet til det rigtige sted. Oestrogen.dk og Q.dk har nemlig slået pjalterne sammen og står bag det nye Q.dk.

Hér er der plads til – og fokus på – alle os, der ikke lige lever op til modelmålene og til forestillingen om det perfekte liv. Os, der har lidt ridser i lakken. Os, der ved, at alting ikke lige kan klares med en let løsning. Os, der be’r om lidt mere.

Nu skal vi lige lande og falde på plads hér på det nye site, men vi håber, at du vil være med til at gøre Q.dk til lige dét, du også leder efter. Find os meget gerne allerede nu på facebook, og fortæl os, hvad du gerne vil have mere eller mindre af. Eller send os en mail her.

- Og hold så selvfølgelig øje her på siden, hvor vi løbende kommer til at bede om din mening til, hvordan vi skal strikke vores indhold og vores site sammen.

Velkommen på holdet!

Q & Oestrogen