Tag din power tilbage og fyr rodet

Hvor mange gange i løbet af den sidste uge har du kigget dig omkring i dit hjem og ærgret dig over, hvordan der ser ud? For mange mennesker er det rigtigt lang tid, der går med ærgrelse. Måske det er på tide bare at få oprydningen overstået?

Lørdag d. 27. september 2014 - af Oprydningskonsulent Kamille Sommer, foto: All Over

Hvor længe har du gået og kigget på dit rod og ærgret dig over det?

Alle de sekunder, minutter, timer og måske dage (hvis man regner det hele sammen) du har brugt på at overbevise dig selv om at du også snart tage dig sammen, og få ryddet op én gang for alle.
Det kan løbe op i rigtig lang tid.

OM KAMILLE SOMMER

Kamille Sommer er uddannet oprydningskonsulent og Feng Shui konsulent.

Kamille arbejder professionelt med oprydning, og hjælper danskerne med at få styr på deres hjem.

Se mere på hendes hjemmeside: Oprydningskonsulenten.dk

Følg hende på Facebook: www.facebook.com/oprydningskonsulentenDet er drænende at gå og skule til alle sine bunker, og mærke hvordan alle de kommende beslutninger og gøremål lige så langsomt trækker al energien ud af én.

Så gør dog noget

Heldigvis er danskerne lige som resten af verdenen, begyndt at få øjnene op for at der er professionel hjælp at hente, når oprydningen blevet for umulig og smerten og irritationen over rodet er for stor.

Jeg bliver ringet op af flere og flere hvor også ægtefællen har kapituleret og sagt "så gør dog noget - ring og bestil hjælp, nu kan jeg ikke holde det ud længere".
Lige præcis professionel hjælp kan være nøglen til at vinde over rodet, og lære de redskaber der skal til for selv at kunne styre dagsordenen over tingene i fremtiden.

Det er dig der bestemmer

Det er vigtigt at skabe succesoplevelser i sit liv. Det kan være de mindste mål man har sat sig, men når man er nået i mål føles det pragtfuldt.

Netop denne følelse kan du bruge når du vælger at tage din power tilbage. Nederlag fratager os vores power, og derfor kan vi gå og føle os som falliterklæringer når vi på forhånd kan se, at en opgave er rigtig svær.
Der er jo ingen der har sagt at man ikke må få hjælp fra andre.

Hver gang vi beder om hjælp fordobler vi chancen for at nå i mål med et godt resultat. Det gælder også i den svære oprydningssituation. For nogen gange handler det bare om at der står én ved siden af og stiller de rigtige spørgsmål, og hjælper med at sortere og organisere tingene, og måske også hjælper med at finde de rette pladser til dem.

I sidste ende ER det dig der bestemmer. For når du har vundet over rodet og besluttet dig hvad der skal ske med dine ting, vil du opleve at mange andre beslutninger bliver meget nemmere i fremtiden.

Du har taget din power tilbage!

Kærligst Kamille

Gode idéer til oprydningen:

Læs alt om