Stenalderkost brød opskrift - Få Thomas Rodes opskrift på melfrit nødde brød

Stenalderkost brød opskrift

Få Thomas Rodes populære opskrift på melfrit nødde brød

Tirsdag d. 16. oktober 2012 - af Forfatter : Thomas Rode Andersen "Stenalderkost" - Fotograf: Mikkel Adsbøl - Gengivet med tilladelse af Politikens Forlag

Stenalderkost eller palæo diæt er en relativt ny kostretning, hvor kokken Thomas Rode, kendt fra tv, nu er højaktuel med kogebogen om samme; "Stenalderkost - Palæo opskrifter til det moderne menneske".


> Køb Stenalderkost bogen her og spar 30%

Stenalderkost kostplan

Find flere af Thomas Rodes' stenalderkost opskrifter til din kostplan herunder;


Skyr og græsk yoghurt med nødder og bær

Spaghetti med kødsauce

Stegt flæsk med coleslaw i spidskål og skinke




Her på Q.dk giver vi dig i en serie af artikler særligt udvalgte opskrifter til en stenalderkost kostplan, fra Thomas Rodes' bog bestående af morgenmad, hovedret, mindre retter samt Thomass Rodes populære stenalderkost brød opskrift.

Læs med herunder hvor du får Thomas Rodes opskrift på melfrit nødde brød, opskriften til dig der gerne vil begynde på en stenalderkost kostplan, men som ikke kan undvære det daglige brød.




Opskrift på melfrit stenalderkost brød


Ingredienser til stenalderkost brød (1 rugbrødsform)

  • 100 g mandler med den brune hinde
  • 100 g hasselnødder med den brune hinde
  • 100 g hørfrø
  • 100 g hvide sesamfrø
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g valnødder
  • 100 g pinjekerner (gerne med den brune hinde)
  • 100 g grønne græskarkerner
  • 6 æg
  • 1 dl olivenolie (eller anden god omega 3-rig olie)
  • salt

Tilberedning af stenalderkost brød

Forvarm ovnen til 160 grader. Bland alle ingredienser sammen. Fór en rugbrødsformmed bagepapir og fyld dejen heri. Kom 'brødet' i ovnen og bag det 1 time. Vend det herefter ud af formen og lad det køle af på en rist.




stenalderkost morgenmad kostplan thomas rode Stenalderkost med Thomas Rode "Palæo opskrifter til det moderne menneske"Thomas Rode opskrifter er baseret pa den nyeste forskning i, hvordan vi genetisk set er udviklet til at spise. Glem alt om at tælle kalorier og andet pjat. Dette er ad libitum-opskrifter, og det er ganske enkelt umuligt at blive tyk og usund, hvis du laver mad efter bogens opskrifter, da hver eneste opskrift har det til falles, at næringsindholdet langt overstiger kaloriemængden.

Køb Thomas Rode's Stenalderkost bog her




Læs også : Spis dig 10 år yngre på 10 uger med Thorbjörg