Hvilket sexlegetøj passer til dig?

Er du ved at have slidt din gamle lyserøde vibrator, så er det måske på tide at gå nye veje? Vær ikke bange for at kaste dig ud i noget nyt. Men gør det med omtanke og vælg det sexlegetøj der passer bedst til dig.

Sexlegetøj er blevet er alment accepteret ord, og mange danske kvinder, mænd og par nyder i dag at forkæle sig selv med lidt sexlegetøj. I dag findes der tonsvis af muligheder for at tilfredsstille dig selv, ligegyldigt om det er til sololeg, til mænd, til par eller andre feticher.

Sexlegetøjet bugner på hylderne og det kan være svært at finde rundt i, hvis man ikke er meget erfaren. Derfor er det en god ide at vælge sexlegetøj ud fra erfaring, personlighed og lyst. Det prøver vi at hjælpe dig med. Svar ærligt på spørgsmålene og du vil finde frem til det sexlegetøj der passer perfekt til dig.

sexlegetøj til sololeg

Sexlegetøj til solo-leg

Klitorisvibratoren fra LELO er lille, men det er stadig en meget effektiv og kraftig vibrator. Er du til luksus og produkter ud over det sædvanlige, så er denne klitorisvibrator skabt til dig.

KØB DEN HER
 

Tag testen her og få svaret på, hvilket sexlegetøj der passer bedst til dig.

Tag testen her

Læs alt om