Annonce

Bh-guide: Hvilken type bh skal du vælge?

bh-guide

Push-up, ekstra støtte eller mere fyld til din barm? Den helt rigtige bh med den rigtige pasform gør ikke bare din barm smukkere, men får også tøjet til at sidde bedre på din krop. Vi guider dig her igennem fire forskellige bh-typer, der hver kan tilfredsstille de behov, din barm og dit outfit måtte have.

Torsdag, 18. maj 2017 - 9:25 - ANNONCE

Bh med shape-up

Shape-up-bh’en giver barmen en flot, velformet silhuet. Shape-up-bh’en kommer med Magic Wire – en superfleksibel plasticbøjle, som støtter uden at mærkes. Fås op til en G-skål og er velegnet til den større barm.
 

Bøjle-bh

Bøjle-bh’en leverer god støtte og er derfor ideel for dig, der har en lidt større barm. Bøjlen støtter under brystet og hjælper samtidig med at forme og afrunde. Kan vælges med og uden fyld.
 

Minimizer

En minimizer-bh gør, at din barm ser mindre ud. Den specialdesignede bh reducerer barmen optisk med en hel størrelse. Bh’en har ekstra brede stropper, der giver optimal støtte og komfort.
 

Bh med push-up

Push-up-bh’en giver ekstra volumen og en fantastisk kavalergang. Den skubber op nedefra og fra siden og er det perfekte valg, hvis du gerne vil give mere fylde til din barm.
 
Tip!
Er du i tvivl om din bh-størrelse, kan du altid gå ind i den nærmeste Triumph-butik, hvor du kan blive målt og få hjælp til at finde den rigtige størrelse og pasform.

Læs alt om