Hokus pokus perfekt krop!

Sådan får du hurtigt den krop du altid har drømt om

Snyd, bedrag og magi - det er helt okay, hvis det kan få dig til at føle dig bedre tilpas i din krop. Let's face it - det er de færreste, der BÅDE er tilfredse med bryster, talje og bagdel.

Men det skal jo ikke forhindre dig i at føle dig som en stjerne - for det er du jo! Q-shoppen hjælper dig blot med et par remedier, der kan få dig til at fylde kjolen ud de helt rigtige steder. Men pas på - du kan nemt blive besat af Q-shoppens hokus pokus.

Se også : Klæd dig efter din kropsform

Bestselleren
Dette er simpelthen vidunderdragten, som både fås i sort og beige. Brysterne løftes, maven flades ud og bagdelen får et løft. De resterende buler udjævnes, og du vil mærke, at du faktisk kan gå en hel buksestørrelse ned. En lynslankekur, der virkelig virker! Vælg en størrelse mindre, end du plejer - det kan være lidt stramt til en start, men vi lover, at en lykkelig krop kan købes for 199 kr!

Bodyshaper fra Magic Body Fashion til 249kr.

Mænd elsker timeglas…
Og denne viden skal du naturligvis bruge konstruktivt! Brug dine kurver - og få, hvad du vil ha'! Magic har naturligvis også lavet noget, der ligner et korset. I hvert fald bliver maven strammet ind, mens bryster og baller stadig har frit spil. Et genialt påfund til dig, der har lidt kvabset maveskind - eller måske bare topmave.

Magic Tailleformer fra Magic Body Fashion til 149 kr.

Boob job
Trænger barmen til et løft? Eller måske lidt ekstra fyld? Magic lader naturligvis ikke brysterne i stikken. Med en Magic Water bra er du sikret en naturlig følelse samt en kavalergang du kun har turdet drømme om. Med denne vidunder bh kan du øge med en hel skålstørrelse - god fornøjelse!

Water bra fra Magic Body Fashion til 199 kr.